Sunday, 25 December 2011

HAPPY BIRTHDAY TASHA!

SITI KHAIRUN NATASHA JAMALULAIL, DEC 19TH, 1994


Shaz with the retard face and the birthday girl, Tasha

Shaz dan saya sebenarnya dah plan surprise birthday party untuk si Tasha ni dah lama dah. Tapi, haha since we're not that good at planning things, Tasha found out our plan. The thing is Naim, Tasha's boyf pandai sangat mention saya suruh check dm. Mestilah Tasha baca. Bila Tasha baca je, semua dia tahu. Pasal birthday present semua sekali. 

Pada hari jadi Tasha haritu, pepagi dah ke rumah Shaz, sebenarnya nak tukar plan since Tasha pun tahu. So, saya pun text lah Tasha kata saya tak dapat datang sebab ada masalah keluarga. Silent reader kena faham, bila saya text tu, saya dan Shaz gelak macam gila. Tapi few mins later, bunyi kereta kat luar rumah Shaz. Shaz and i was like, dayyum girl. Datang jugak budak kecik ni. Dia datang lah. Shaz sambut dia and i was hiding behind the door. Bila dia masuk je, apa lagi, baaam! Tasha! Muka blur habis. HAHA, i wish my eyes were a camera so that i can capture her face. 

Sampai je, borak macam orang gila, susu kan si Bonai. Fyi, Bonai is Shaz's nephew. Damn it, he's so cute. His eye lashes are loooooong. Bila susu kan dia (bukan breastfeed), ktrang pun makan lah kuey teow. Ahhh, sedap. Mak Tasha buat. Macam macam ada, squids, shrimps, fishballs and yada yada. But still, saya lapar lagi. Shaz pulak pergi kasi ais krim and air gas. Ahh, benci benci. Gemuk gemuk. Ada pergi kedai runcit yang dekat dengan rumah Shaz tu, serious shitz, Super Ring saya tak dijual nya. Baik tutup kedai kalau macam tu. 

Rasanya tunggu Naim nak ambil ktrang ni lama nak cincing. Taktahulah dia buat kereta ke apa. Ahh, bila beberapa minit lepastu sampailah. Ada Farah and Nini. Ahh, Nini cute sangat. Rasa nak lempang muka kecik dia. Dalam kereta, me and shaz sangatlah pening kepala. I dont know whether Naim ni bawak macam orang gila or im so fookin hungry. Bila nak sampai je hujan. Dengar kata, sepatutnya pergi Taman Metropolitan tu but they have changed their mind, so pergilah Tasik Titiwangsa cuz there have a gazebo, suits for us. 

Oh before i forget, druing the hourney, Tasha kena tutup mata. HAHA, you know whats funny, we used my TOMS cloth and some string to make it tide. Sesamapi je sana, letak semua the foods and drinks. Tasha and Farah went to the toilet. Bila dah je, Tasha kena burts dengan Peach Sparkling i bought it with Shaz. Habis manis kakak kita ni. Lepas makan semua, amek gambar. And sorry, tak banyak gamabar. As we all know, my camera is such a deuche but still the camera has been with me thru thick and thin. Cewaaah, ayat nak kena pelempang. 

Okay, i got no words to say anymore. Im so tired. I'll make sure the next entry would be nice and delightful. O hope so, LOL










No comments:

Post a Comment

Blog Archive